Over ons

Bij ons sta jij centraal

Optima Uitzendburo heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de uitzendbranche. Door onze specialisten in diverse bouw en technische sectoren zijn wij in staat de hoogste kwaliteit en ondersteuning te bieden aan zowel opdrachtgevers als flexkrachten. Dit doen wij Nationaal en Internationaal via onze vestiging in Hardinxveld-Giessendam.

Wanneer we de vacature niet met Nederlands personeel in kunnen vullen, bieden we een uitstekend alternatief, middels onze partners in het buitenland in combinatie met onze uitgebreide screeningtest halen we de beste vakkrachten naar Nederland.

 

over-ons-1.jpg
over-ons-2.jpg
Verwachtingen

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor flexkrachten in diverse bouw- en technische sectoren als scheepsbouw, elektrotechniek, utiliteitsbouw, infra en meer. Neem contact met ons op voor een compleet overzicht van de markten en functies. Door deze specialisatie kunnen wij Optimaal aan uw verwachting voldoen!

Transparantheid, betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit, bereikbaarheid, vakmanschap, veiligheiden betrokkenheid zijn kenmerkend voor onze organisatie en werkwijze. Huisvesting en vervoer op kwalitatief hoog niveau wordt in eigen beheer verzorgd, kortom voor u een grote zorg minder!

Gecertificeerd

Optima Uitzendburo is VCU- en VRO-gecertificeerd en lid van de NBBU. Daarnaast zijn wij geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (NEN 4400-1) en bij de Stichting Normering Flexwonen. Optima voldoet hiermee aan alle wettelijke en sociale verplichtingen.

Zo weet u wat u aan ons heeft!

Download bedrijfsgegevens

lognw-gecertificeerd-landscape.jpg

Op zoek naar technisch personeel?

Laat ons de geschikte kandidaat vinden

Wij verbinden ambitieuze professionals

Optima Uitzendburo is een uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van technisch -en bouw personeel. Door onze grote kennis van en ervaring in de technische -en bouw sectoren zijn wij in staat de hoogste kwaliteit en ondersteuning te bieden aan zowel opdrachtgevers als flexkrachten.

Wij werken met vakkrachten

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor flexkrachten in diverse markten zoals metaalconstructie, scheepsbouw, elektrotechniek, offshore, bouw en meer. Door deze specialisatie kunnen wij optimaal aan uw verwachting voldoen!

Waarom Optima Uitzendburo?

Transparantheid, betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit, bereikbaarheid, vakmanschap, veiligheiden betrokkenheid zijn kenmerkend voor onze organisatie en werkwijze. Huisvesting en vervoer op kwalitatief hoog niveau wordt in eigen beheer verzorgd.