Over ons

Bij ons sta jij centraal!

Optima Uitzendburo

Optima Uitzendburo is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van technisch personeel. Door onze grote kennis van en ervaring in de technische sector zijn wij in staat de hoogste kwaliteit en ondersteuning te bieden aan zowel opdrachtgevers als flexkrachten.

Via onze vestiging in Hardinxveld-Giessendam werken wij met een groot aantal professionele vakkrachten. Wanneer we de vacature niet met Nederlands personeel in kunnen vullen, bieden we een uitstekend alternatief, middels onze partners in het buitenland in combinatie met onze screeningtest op maat. De medewerkers van Optima Uitzendburo hebben allen dezelfde passie voor vakwerk.

Verwachtingen

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor flexkrachten in diverse technische markten als olie & gas, (petro)chemie, industrie, metaalconstructie, (scheeps)bouw enz. Zie de homepage voor een compleet overzicht van markten en functies. Door deze specialisatie kunnen wij Optimaal aan uw verwachting voldoen!

Transparantheid, betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit, bereikbaarheid, vakmanschap, veiligheiden betrokkenheid zijn kenmerkend voor onze organisatie en werkwijze. Huisvesting en vervoer op kwalitatief hoog niveau wordt in eigen beheer verzorgd.

Gecertificeerd

Optima Uitzendburo is VCU- en VRO-gecertificeerd en lid van de NBBU. Daarnaast zijn wij geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (NEN 4400-1) en bij de Stichting Normering Flexwonen. Optima voldoet hiermee aan alle wettelijke en sociale verplichtingen.

Kortom, voor u een grote zorg minder!

Download bedrijfsgegevens

 

Uw verwachting is
onze kwaliteit!

Wij helpen u graag

Een vrijblijvend gesprek met Optima Uitzendburo?

Copyright© Optima Uitzendburo  |  Ontwerp & realisatie: MM