Recruiter

Hardinxveld-Giessendam

“Ga jij de juiste mensen vinden om het succes van Optima verder uit te breiden”?

Optima groeit! Daarom zoeken wij een recruiter om onze groei voort te zetten. Ben jij een starter en wil je alles leren van de wereld van werving en selectie of ben je een professional met ervaring, wij horen graag van je!

 Als recruiter ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor;

  • het (mede) bepalen van het wervingsplan.
  • de werving en selectie van (voornamelijk buitenlandse) uitzendkrachten.
  • verbeteren en onderhouden van de website en socials, inclusief het schrijven en plaatsen van teksten en vacatures

De ideale kandidaat is op de hoogte van de hedendaagse manieren om (buitenlands) personeel te werven via diverse kanalen. Je bent in staat een waardig gesprekpartner te zijn voor de buitenlandse wervingsbureau ’s en in staat nieuwe wervingskanalen aan te boren.

Vanzelfsprekend ben je het gewend om complexe aanvragen uit te zetten en middels een kritische selectieprocedure de juiste kandidaten te selecteren. Natuurlijk behoud je het overzicht en zorg je voor een kloppende administratieve verwerking.

Optima is werkzaam in de sectoren bouw en metaal. Inhoudelijke kennis van technische functies is van belang voor een succesvolle uitvoering van deze functie. Je bent bekend met het schrijven en plaatsen van wervende vacatureteksten. Je spreekt in ieder geval goed Engels. (Wanneer je meerdere talen spreekt heb je zeker een pré). Boven alles zoeken we een toffe, gedreven en enthousiaste nieuwe collega. Wanneer je een afgeronde HBO opleidng hebt, maar nog geen ervaring, maar wel bruist van de motviatie dan leren we je het vak ook graag. 

De werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd op ons kantoor in Hardinxveld, waar de huidige collega’s een fijne en prettige werksfeer creëren. Elke vrijdagmiddag is er een informele borrel in het inpandige café. Het mag voor zich spreken dat het salaris marktconform is voor de functie en afhankelijk van kennis en ervaring.

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie op een dynamisch kantoor waar geen werkdag hetzelfde is, stuur dan je CV met motivatie via onderstaand sollicitatieformulier of direct naar: gerben.van.helden@optimauitzendburo.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer voor deze functie

Wil je meer informatie bel dan met Gerben van Helden (Office manager) 06- 12127426 

Verstuur sollicitatie

Privacy statement

 

Bij ons sta
jij centraal!

Copyright© Optima Uitzendburo  |  Ontwerp & realisatie: MM