Administratief medewerker binnendienst

Hardinxveld-Giessendam

“Vind jij het een uitdaging om administratief alles tijdig en secuur te regelen”?

Vanwege interne doorgroei van één van onze medewerkers en de overal groei van Optima Uitzendburo zijn wij op zoek naar een (administratief) medewerker binnendienst (FT).

Optima uitzendburo is een gespecialiseerd uitzendbureau in de sectoren bouw en techniek. Wij bemiddelen voornamelijk buitenlandse uitzendkrachten. Naast de bemiddeling naar werk regelen wij ook de huisvesting en vervoer voor onze uitzendkrachten. Er is veel vraag in de huidige markt en onze commerciële teams en de afdeling facilitair draaien op volle toeren. Onze commerciële teams van recruiters en accountmanagers worden op onze vestiging in Hardinxveld- Giessendam ondersteund door de administratieve binnendienst. In deze rol ben jij er verantwoordelijk voor dat alle administratie rondom de uitzendingen juist en tijdig geregeld is.

De onderstaande taken behoren tot het takenpakket:
• Alle contacten met de uitzendkracht omtrent de uitzendingen
• Invoeren van kandidaten, uitzendingen en plaatsingen in het systeem (UB plus)
• Invoeren van alle financiële zaken rondom de uitzendingen
• Tijdig informeren van onze interne afdeling facilitair
• Bevestigen van afspraken richting de klanten
• Controle op geldigheid documentatie
• Alle overige administratieve werkzaamheden

Vanzelfsprekend ben jij iemand die graag werkt conform gemaakte afspraken, secuur werkt en perfect functioneert met piekbelasting.

Optima biedt een prettige werksfeer , met de leukste collega’s van Hardinxveld-Giessendam en omstreken. Elke vrijdagmiddag is er een informele borrel in ons inpandige café. Het mag voor zich spreken dat het salaris marktconform is en afhankelijk van kennis en ervaring.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand met kennis van de uitzendbranche en ervaring met UB plus. Echter vinden wij een gezonde dosis enthousiasme en administratieve vaardigheid het allerbelangrijkste.

Is deze functie op jouw lijf geschreven stuur dan je CV met motivatie via onderstaand contactformulier of direct naar: gerben.van.helden@optimauitzendburo.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerben van Helden (officemanager) op telefoonnummer 06-12127426

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer voor deze functie

Wil je meer informatie bel dan met Gerben van Helden (Office manager) 06- 12127426 

Verstuur sollicitatie

Privacy statement

 

Bij ons sta
jij centraal!

Copyright© Optima Uitzendburo  |  Ontwerp & realisatie: MM